El passat diumenge 3 de febrer a l´hotel Hesperia Tower de l´Hospitalet, es va celebrar el 8è concurs Inter-Catalunya de cocteleria,que anualment és el punt de trobada de bartenders de Catalunya i Catalunya Nord, alternativament entre Perpinyà i Barcelona o rodalies.Un gran concurs que uneix col·legues i esborra fronteres
El Campió de l´edició d´enguany va ser el soci de la nostra agrupació de treballadors d´hostalería el bàrman Sitgetà sr. Jordi Noguer Parra, del restaurant La Clau de Sant Pere de Ribes que va presentar el cocktail CARAMELO DRINK
la fòrmula és la seguent:
preparar en coctelera amb gel:
4 cl. de Vodka de caramel Sobiesky
2 cl. de Vodka Sobiesky
1 gota d´Angostura
1 gota d´Orange Bitter d´Angostura
4 cl. de llima Rose´s
servit en got long drink amb gel pilé,decorat amb una guinda vermella, llima, tamarinde i caramel Werters Original i flors d´ametller.
Un deliciós caramel líquid que podem degustar al Restaurant La Clau on hi serà la copa Inter-Catalunya durant tot l´any.
La segona i tercera classificades van ser Miriam Campa del Tirsa Cocktail Bar i Hiomar Elvira de l´hotel Hesperia Tower de l´Hospitalet de Llobregat
Moltes felicitats Jordi Noguer i a totes i tots els concursants!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada