dissabte, 10 de febrer del 2007

DRY MARTINI-BY DE LAS MUELAS







EL RESTAURADOR CATALÀ PRESENTA 11 VERSIONS DEL CLÀSSIC COMBINAT DE JAMES BOND.
Javier de las Muelas mostra la seva nova generació de còctels. Javier de las Muelas, amb un dels combinats que va presentar el dimarts en el Dry Martini de Barcelona.
El món de la coctelería ha fet un pas de gegant. Sota el títol Dry Martini Evolution, el restaurador reconegut català Javier de las Muelas va presentar dimarts a la nit en el Dry Martini Bar de Barcelona l'evolució d'aquest combinat clàssic cap a una nova creació: el Dry Frappé. Després d'un any d'investigació, troballes i decepcions, el mag dels còctels va donar a provar en una festa les seves pocions: 11 còctels de textures i gusts diferents destil·lats amb maceracions naturals.Entre sabors exòtics com el del Wasabi, picants com el del Jalapeño --un dels que més èxit va tenir entre els assistents-- o dolçassos, com el Raspberry, la degustació de cada combinat va estar acompanyada per una tapa a joc. Després d'aquesta introducció al nou univers dels Dry Frappés, una excusa per obrir la gana, es va servir un sopar amb tonyina semicrua, ous i foie.Una sala homenatge als bars clandestins de l'època de la llei seca, el Speakeasy --el magatzem del Dry Martini,-- va acollir la presentació d'aquestes noves criatures alcohòliques creades per De las Muelas. L'empresari, que es va iniciar en el món dels còctels el 1979 amb l'obertura del Gimlet Bar, té un lema: "L'hosteleria és cuidar les emocions i oferir sensibilitat". Aquest principi, sumat a unes quantes dosis de passió i inconformisme, li han convertit en un referent al món de la nova coctelería. "Agitat, no remogut", deia James Bond. Ara l'agent 007, el més famós bevedor de
Dry Martini junt amb Ernest Hemingway i Humphrey Bogart, ja té un ventall més ampli on elegir.Publicat per Cocktails Montserrat