dimecres, 7 de febrer del 2007

JOAN ROCH ,BAR PORT ALEGRE, EL MESTRE











En Joan Roch Buendia, "Juanitu", és un dels culpables que m´agradi aquesta feina, entre d´altres com el Pare.
En la foto en blanc i negre, ens podem veure fa quasi 20 anys enrera, en "Chispa" Jesus Linares, actual maître de Can Pinxo, en Joan Roch i jo.
Ens vam conèixer,cap a l´any 1988 quan els Matas el van fitxar com a BARMAN de l´Hotel Subur Marítim,que acabaven de comprar ,i jo el sustituía quan ell feia festa.
Ell va ser el primer en ensenyar-me a fer cocktails ,"com Déu mana".És un espacialista i va ser el primer a fer MOJITOS a Sitges,per alguna cosa,també te família a Cuba.
He passat moltes hores a la barra de PORT ALEGRE , escoltant i aprenent de les seves anècdotes ,que son moltes i molt bones i com ho explica .Ja l´hi he propossat que en fes un llibre i no en vol ni sentir a parlar...
Actualment i amb molt bon criteri,El Bar Port Alegre, esta especialitzat en tapes, i de tant en tant, a uns pocs clients afortunats i habituals ,si ho demanem, en serveixen un diliciosos DRY MARTINI , El Tito , un dels seus fills , els fa bonissims ,i acompanyant unes ostres, que prepara la esposa de´n Joan, Aafke per les festes de Nadal, estan de delicioses.
JOAN ROCH BUENDIA
GENI I FIGURA!! UN GRAN MESTRE , BON BARMAN I MILLOR PERSONA!!
El BAR PORT ALEGRE, està a la platja de Sant Sebastià de Sitges.