dimarts, 20 de febrer del 2007

WHISKEY SOUR






 WHISKEY SOUR

6 cl. whisky de bourbon
Cl de 2,2. suc de llimona fresc
Cl de 0,5. xarop simple
Sacsejada amb gel.colar i servir en copa sour, o en got "Old fashioned"amb gel .

El WHISKEY SOUR ,Whisky Àcid ,és només una versió d'una categoria sencera de begudes conegudes simplement com SOUR "Àcid".
La beguda tradicionalment, també hauria contingut una culleradeta de clara d'ou, que hauria format un cap escumós.
Pot fer Sour, escocès ,un Brandi Sour, Rom Sour, o qualsevol altra variació simplement canviant el bourbon llistat en aquesta recepta pel seu aiguardent preferit.També es pot adonar que la recepta per aquesta beguda és molt similar a allò utilitzat per a només Daiquiri, però Sidecar,Margarita,Aviation,and molts altres també.

Del llibre "Pocket Recipe Guide, 2006 edition" The Museum of the American Cocktail